datum update: 24-02-2019

WELKOM OP D'R VASTELOAVES-SAIT VAN CARNAVALSVERENIGING 'DE STREUPERS' OET BROENSSEM

                       
opgericht 11 december 1954
(lid van Federatie Euregionale Gardes/ lid van Bond Carnavalsverenigingen Limburg/ lid van Karnevalsraod Broenssem)
ook op
 

Rob Bindels en Maurice Velraeds in het ere-bestuur
 

(foto met dank aan Foto's Brunssum)
Tijdens het buuttefestival, op 23 februari 2019, werden beide heren benoemd tot ere bestuursleden van CV De Streupers. Zowel Rob als Maurice zijn jarenlang voorzitter van de Streupers geweest. Daarbij was Maurice 22 jaar lang president en Rob initiatiefnemer en 24 jaar bestuurslid en later voorzitter van de Federatie Euregionale Gardes welke elk jaar het Gardetreffen in de Euregio organiseert. Zij dragen beiden hun taken over aan opvolgers en mogen, dankzij hun jarenlange inzet, plaats nemen in de galerij van erebestuur. De leden van de Streupers danken beide heren voor hun jarenlange inzet en hopen dat we nog jaren van hun vakmanschap gebruik mogen maken.

 
In Memoriam  Ben Velraeds 1945 - 2019

Met groot verdriet, maar ook met veel dankbaarheid voor wat hij voor de Streupers heeft betekend, maken wij bekend dat op maandag 4 februari jl ons ere-bestuurslid, Stadsprins 1973 en oud-president Ben Velraeds, na een lang ziekbed, is overleden. Ben was de man die, samen met veel oud-Streupers, de carnaval in het Open Huis in Brunssum-Noord heeft getrokken. Hij was, als lid van de Karnevalsraod Broenssem, volop betrokken bij de organisatie van de vastelaovend in Brunssum. Tevens presenteerde Ben jarenlang het jaarlijkse Buuttefestival in d'r Brikke Oave. In hem verliezen wij een Streuper en carnavalist in hart en nieren. Wij wensen de familie en alle (oud) Streuperleden, groot en klein, heel veel sterkte de komende periode en er zal wellicht de komende carnaval veel aan hem gedacht worden.


Jubilarissen 2018> staand vlnr Jos Janssen (2x11 jaar lid); Annie Janssen (2x11 jaar lid); Maurice Velraeds (2x11jaar bestuurslid/president); Raymond Janssen (1x11 jaar lid); Ron Logister (1x11 jaar bestuurslid); Frans Nowak (1x11 jaar lid); Marleen Mols (1x11jaar beschermvrouw)
zittend Ashley en Fanity Houben (beiden 1x11 jaar lid)

            Vasteloavend 2019 is 3, 4 en 5 maart


Raad van 11


Prinsengarde


Damesgarde


Dansgarde