datum update: 10-02-2019

WELKOM OP D'R VASTELOAVES-SAIT VAN CARNAVALSVERENIGING 'DE STREUPERS' OET BROENSSEM

                       
opgericht 11 december 1954
(lid van Federatie Euregionale Gardes/ lid van Bond Carnavalsverenigingen Limburg/ lid van Karnevalsraod Broenssem)
ook op
 

buuttefestival 2019 op 23 februari

in d'r Brikke Oave

start programma om 19.44 uur

kaarten verkrijgbaar 20 bij Sigarenmagazijn Hermans,  Rumpenerstraat 5 tel 045-5252624

 In het programma is ook de jeugd weer vertegenwoordigd, zoals dat de afgelopen jaren steevast het geval is. De jeugdige zangeres Jelke Schijlen uit Maastricht en de jeugdbuuttereedner Dylano Driessens uit Merkelbeek zijn hiervoor de artiesten. Verder wordt de afdeling Buut gevormd door de Buuttereedners Sylvia Ramakers, Peter Vaassen (2e plaats Buuttekampioenschappen 2018) en Bjorn Smits (Buuttekampioen 2018). Sjonnie dr Posbuul zorgt met zijn act ook voor een komische noot en zangeres Laura Wings uit Eschweiler zal het programma afsluiten met haar goed in het gehoor liggende en bij iedereen bekende carnavalssjlagers. Natuurlijk treden ook de dansgroepen van C.V. De Streupers op. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Alleinunterhalter Romantic Melodies. Zangeres Marleen Mols viert dit seizoen haar jubileum 1x11 jaar Beschermvrouw van C.V. De Streupers en zal in dat kader ook een optreden verzorgen.

In Memoriam  Ben Velraeds 1945 - 2019

Met groot verdriet, maar ook met veel dankbaarheid voor wat hij voor de Streupers heeft betekend, maken wij bekend dat op maandag 4 februari jl ons ere-bestuurslid, Stadsprins 1973 en oud-president Ben Velraeds, na een lang ziekbed, is overleden. Ben was de man die, samen met veel oud-Streupers, de carnaval in het Open Huis in Brunssum-Noord heeft getrokken. Hij was, als lid van de Karnevalsraod Broenssem, volop betrokken bij de organisatie van de vastelaovend in Brunssum. Tevens presenteerde Ben jarenlang het jaarlijkse Buuttefestival in d'r Brikke Oave. In hem verliezen wij een Streuper en carnavalist in hart en nieren. Wij wensen de familie en alle (oud) Streuperleden, groot en klein, heel veel sterkte de komende periode en er zal wellicht de komende carnaval veel aan hem gedacht worden.


Jubilarissen 2018> staand vlnr Jos Janssen (2x11 jaar lid); Annie Janssen (2x11 jaar lid); Maurice Velraeds (2x11jaar bestuurslid/president); Raymond Janssen (1x11 jaar lid); Ron Logister (1x11 jaar bestuurslid); Frans Nowak (1x11 jaar lid); Marleen Mols (1x11jaar beschermvrouw)
zittend Ashley en Fanity Houben (beiden 1x11 jaar lid)

            Vasteloavend 2019 is 3, 4 en 5 maart


Raad van 11


Prinsengarde


Damesgarde


Dansgarde